Shërbime të Ndërtimit

Ashensor

Ashensor për cdo hyrje: Schindler Zvicër

Sensor dhe alarme

Sensor dhe alarme kundër zjarrit dhe hidrantë kundër zjarrit

Dyer anti zjarrë

Në cdo katë dyer anti zjarrë: Dierre, Itali

Shkallët

Shkallët dhe ambientët tjera të përbashkëta nga graniti

Kamera në ambientet e përbashkëta

Sistem i instaluar kamerash për vëzhgim 24h

Gjenerator, Pompa, Drita

Gjenerator për ashensor, pompa uji, dhe drita emergjente 43kw

Parking nëntoksorë

Numri i parkingjeve i njejtë me numrin e banesave

Depozitor nëntoksorë për ujë

Për furnizim 24h, Kapaciteti 46.000 litra

Xella Silka Austri

Muret të ndërtuara me Silka nga kompania austriake.

Mure të dyfishta me komshinjtë

Në mes të dy mureve ndarëse ajr 5cm si izolator termik dhe akustik më i mirë se qdo material në bazë të standartit të ndërtimit

Termoizolime

Termoizolime me standarte për klimë kontinentale

Demit Fasadë

Mbrojtje termike e fasadës

Sheshi i Kompleksit

Zona gjelbëruese, dhe hapsira për relaksim

Hapsirë lojrash

Kënd lojrash për fëmijë

Parking

Hapsirë për parking të jashtëm