Projektet

Projektet e Përfunduara

Kompleksi Banesor dhe Afarist Relax 1 dhe 2

Banesat e Kompleksit “RELAX 1 dhe 2”, të lagjës së urbanizuar “Mati I” - ”Lagjja e Spitalit” - Zona “Jug”, janë në fqinjësinë më të afërt të lagjes “Bregu i Diellit” dhe “Ulpiana”.

Lexo më shumë

Kompleksi Banesor dhe Afarist Relax 3

Banesat e Kompleksit “RELAX 3”, të lagjës së urbanizuar “Mati I” - ”Bregu i Diellit” - Zona “Qendër”, janë në fqinjësinë më të afërt të lagjes “Ulpiana”.                

Lexo më shumë

Kompleksi Banesor dhe Afarist Relax 4

Banesat e Kompleksit “RELAX 4”, të lagjës së urbanizuar “Mati I” - ”Lagjja e Spitalit” - Zona “Jug”, janë në fqinjësinë më të afërt të lagjes “Bregu i Diellit” dhe “Ulpiana”.

Lexo më shumë

Kompleksi Banesor dhe Afarist Relax 5

Banesat e Kompleksit “RELAX 5”, të lagjës së urbanizuar “Mati I” - ”Bregu i Diellit” - Zona “Qendër, janë në fqinjësinë më të afërt të lagjes “Ulpiana”.                

Lexo më shumë

Projekti i ri