Rreth kompanisë tonë

Kush jemi ne

Nëpërmjet fuqisë dhe ekspertizës së popullit tonë, Vg Construction ka pësuar suksesin e saj të biznesit duke ofruar zgjidhje të reja të ndërtimit të projekteve komplekse të infrastrukturës në të gjithë Kosovën përreth 6 vite.

Njerëzit që e plotësojnë ekipin e VG Construction mishërojnë vlerat tona të fuqisë, përformances dhe pasionin. Punonjësit tanë kanë lidhje të forta me këto ideale, e cila ka kontribuar në mënyrë të konsiderueshme për një rritje progresive, suksesin dhe udhëheqjen e kompanisë tonë. Ata kanë qenë ndihmesë në zhvillimin e zgjidhjeve, sistemit dhe metodave të projekteve të nevojshme për të sjellë risi, cilësi dhe vlera për projektet që i kemi ofruar klientëve tanë.

Avantazhi më i madh konkurues i yni është ekspertiza dhe pasioni i njerëzve që na zgjedhin ne. Ne jemi të motivuar për të arritur elementet e nevojshme për të siguruar suksesin e projektit dhe për të ndërtuar strukturat dhe rrugët që do të lënë një përshtypje të qendrueshme për klientët tanë,shoqërinë dhe komunitetet tona.

Ne nuk jemi vetëm duke transformuar vendin në blloqe dhe tulla. Ne besojmë në bukurinë e krijimit dhe fuqinë e dizajnit. Dhe më e rëndësishmja, ne besojmë në realizimin e ëndrrave tuaja. Kompania jonë është një firmë që fillet i ka në ndërtim, duke ndërtuar objekte të larta në zona të ndryshme. Ekspertiza dhe përvoja që ne ofrojmë është e bazuar në standarte të industrisë, të gjitha për një cmim të paketuar në menyrë komplet të arsyeshme.

Pas të gjithave, suksesin tonë si biznes e matë një projekt në kohë reale. Pas përfundimit të cdo projekti të ndërmarrë ne fitojmë një klient të kënaqur, ai i cili do te na pyes përseri për projektin e ardhshëm dhe të na rekomandojë për të tjerët.

Rreth Nesh

Ndërtesa të mëdha

Në varësi nga vendi i ndërtimit gjithmonë duke bërë analizat e nevojshme të vendit ku do të bëhet ndërtimi dhe duke marrë parasysh kërkesat e klientëve, Vg Construction ka përfunduar dhe ka në planë të ndërtoj struktura të ndryshme, duke pasur në rend të parë vlerat, cilësin, dizajnin dhe sigurinë.

Plane Perfekte

Duke ndjekur detajet, plani hap pas hapi bëhet një mundësi reale nga momenti i ndërtimit të objektit të ri, deri te fillimet e vlerësimit per zoterim nga klientët. Planet tregojnë në përpikmëri se qka duhet të kryhet, nga kushë, dhe ofrojnë të dhëna ndihmëse rreth progresit të projektit.