Kompleksi Banesor dhe Afarist Relax 4

Banesat e Kompleksit “RELAX 4”, të lagjës së urbanizuar “Mati I” - ”Lagjja e Spitalit” - Zona “Jug”, janë në fqinjësinë më të afërt të lagjes “Bregu i Diellit” dhe “Ulpiana”.

Lexo më shumë

Kompleksi Banesor dhe Afarist Relax 5

Banesat e Kompleksit “RELAX 5”, të lagjës së urbanizuar “Mati I” - ”Bregu i Diellit” - Zona “Qendër, janë në fqinjësinë më të afërt të lagjes “Ulpiana”.                

Lexo më shumë

Kush jemi ne

Nëpërmjet fuqisë dhe ekspertizës së popullit tonë, Vg Construction ka pësuar suksesin e saj të biznesit duke ofruar zgjidhje të reja të ndërtimit të projekteve komplekse të infrastrukturës në të gjithë Kosovën përreth 6 vite.

Njerëzit që e plotësojnë ekipin e VG Construction mishërojnë vlerat tona të fuqisë, përformances dhe pasionit. Punonjësit tanë kanë lidhje të forta me këto ideale, të cilat kanë kontribuar në mënyrë të konsiderueshme për një rritje progresive, në sukses dhe udhëheqjen e kompanisë tonë. Ata kanë qenë ndihmesë në zhvillimin e zgjidhjeve, sistemit dhe metodave të projekteve të nevojshme për të sjellë risi, cilësi dhe vlera për projektet që i kemi ofruar klienteve tanë.

Lexo më shumë

Objekti i ri do të ndërtohet te Pallati i Drejtësisë

  • Paris 2014 - World Quality Commitment

    Quality Star Award

    VG Construction won the international gold star for quality in the realm of Customer Satisfaction Leadership, Innovation and Technology as established in the QC100 TQM model.

  • Executive President of BID

    to VG Construction

    As Executive President of BID, Business Initiative Directions, is a privilege to present this to Vg Construction Prishtina Republic of Kosovo in recognition of outstanding commitment to Quality and Excellence which merits the International Gold Star.

Njoftime

Banesa për shitje me infrastrukturë të kompletuar në kompleksin banesorë dhe afarist Relax 5. Të gjitha seksionet e kompleksit në dispozicion për ju duke nisur nga vendparkime të jashtme, zona gjelbëruese, kënde për lodra fëmijësh, sheshi i kompleksit. Të shoqëruar me përparsit e vendit si afërsia me qendrën e qytetit dhe pamje të bukur. Bëni investimin e duhur.

Klientët - Partnerët tanë

Perkushtimi ynë për t'u ofruar qytetarëve tanë zgjedhje të shumta, risi, cilësi dhe vlera përbrenda projekteve, ka bërë që të fitojmë klientë të kënaqur dhe rekomandime të shumta për qytetarët tjerë për projektet e ardhshme.